Tekst omhoog scrollen
Lees meer...scroll omlaag
Meld je nu aan voor karate seizoen ’17-’18 ! :-)

In this NEW season we cordially invite you at our karate dojo!

Na de zomer is het weer zover, karate seizoen ’17-’18 begint.

Hello world again! CHEERS to the new season!
MA 4 sept ’17: Karate Kick Off!

Lid worden - karate is leuk!
Je kan kiezen voor een halfjaar- of jaarabonnement. Een halfjaarabonnement gaat in vanaf het moment van inschrijving tot 1 februari 2018. Je kunt met een halfjaarabonnement beginnen wanneer je wilt, we passen de contributie altijd (naar rato) aan zodat je alleen maar betaalt voor de tijd dat je daadwerkelijk lid bent. Het jaarabonnement begint op het moment van inschrijving en loopt tot een jaar na dato (bijvoorbeeld van 4 september 2017 tot 4 september 2018).

Proeven?
Als je eerst even een les (of meerdere lessen) wilt volgen kun je een proefles (€ 15,00) nemen of een proefmaand (€ 45,- (kids) /€ 55,-). Meestal weet je na een maand trainen wel of karate wat voor je is, en of het bij je past. In je proefmaand kun je van het hele trainingsrooster gebruik maken en heb je nog geen karatepak nodig (voor het eggie kunnen we er natuurlijk al wel een voor je regelen, als je wilt).

Lidmaatschap Light
Een voordelig proefabonnement waar je met meerdere persoenen gebruik van kunt maken. Handig bijvoorbeeld voor deelnemers aan het Ouder en Kind karate. Lees meer >

Voor iedereen!
Er zijn dagelijks niveaulessen die toegankelijk zijn voor zowel beginners als gevorderden. (ABSOLUTE) BEGINNERS zijn natuurlijk van harte welkom want deze periode is super geschikt om een frisse start te maken!


scroll omhoog >>
scroll omlaag >>